dimecres, 6 de maig del 2009

Patxi Lopez, Lehendakari...

Atzo arratsaldez espainiar inperialismoa comprovar-tu ahal izan nuen haren gurutzada continuava-tzen du inperioagatik, kolpera fusilaren lortua.Aldi hau txanda Euskadirentzat izan zen ...

Irudi-tu ahal izango luke itun PSE-PP itun bat dela testuinguruak, ezkerraren eskuinarekin, itun batek politika sozialen gehienak minduekin eskuindarrak pentsatu. Besterik ez errealitatetik urrun, itun baten tratatzen da espainolisten artean, nazionalista euskaldunen kontra kasu honetan, baina seriar-tzen duela guztia arrisku bat irudika dezan batasunarentzat haiek haren jaioterria deitzen dute, eskuratu gure.

Pixkanaka, inperialistek, mapa politikotik ateratzen estan-tzen dute guztiak faltsu horrekin eta espainiar batasun inposatua bukatzea nahi dute. Catalunya-n, aulkien truke eta ahal edun izatera i beste batzuk, Euskadin, independentistei kutxetatik izenean demokrazia baten apartatzen, denetik duen gutxiago demokraziaren aldi batzuetan.

Urte nahikoetan ikusteko Euskadi aske bat eta Catalunya aske bat bizi izan zain nago, oraingoz, zoritxarrez, besterik ez errealitatetik urrun ... Visca Catalunya eta Gora Euskadi.

1 comentari:

Mingo ha dit...

M'agradaria saber-ne, però el meu euskera es limita a unes poques paraules, del tot insuficients per articular una frase curta. Això ho he fet amb un traductor (la qual cosa no em dona massa garanties d'èxit)i ho he fet com un homenatge a l'euskera, perquè em temo que li espera un futur molt negre... l'article diu així:
"Ahir per la tarda vaig poder comprovar com l’imperialisme espanyol continuava la seva creuada per l’imperi, aconseguit a cop de fusell. Aquesta vegada el torn va ser per Euskadi...

Podria semblar que el pacte PSE-PP és un pacte fora de context, un pacte de l’esquerra amb la dreta, de les polítiques socials amb els més rancis pensaments de les dretes. Res més lluny de la realitat, es tracta d’un pacte entre espanyolistes, contra els nacionalistes bascos, en aquest cas, però que ho seria contra tot el que representi un perill per la unitat de el que ell anomenen la seva pàtria, apoderant-se de les nostres.

Poc a poc, els imperialistes, estan apartant del mapa polític a tots els que pretenen acabar amb aquesta falsa i imposada unitat espanyola. De vegades, a Catalunya, a canvi de cadires i de poder (quina vergonya lo d’ERC) i altres, a Euskadi, apartant als independentistes de les urnes, en nom d’una democràcia que té de tot menys de democràcia.

Espero poder viure els anys suficients per veure un Euskadi lliure i una Catalunya lliure, avui per avui, malauradament, res més lluny de la realitat... Visca Catalunya i Gora Euskadi."