dimecres, 20 de maig del 2009

A la Maria Teresa del Boix...


He llegit el teu comentari al paulsdigital i la veritat és que em recorda molt a allò de “con Franco vivíamos mejor” i perdona que t’ho digui, però, “con Franco vivíamos peor”. D’altra banda, suposo que tu deus parlar en nom de ton pare o de ton germà, perquè tu pagues el teus impostos en un altre poble i els serveis que dona l’ajuntament surten dels impostos dels residents al municipi. Cadascú ha de reclamar els serveis allí on paga els impostos.

Mira, tota la gent de Paüls no vam néixer a cal Boix i, qui més qui menys, s’ha d’espavilar per guanyar-se la vida fora del poble. Molts complementem aquests ingressos amb altres procedents, algunes vegades de la terra, altres de comerços relacionats amb el turisme, etc. El que sí que està clar és que necessitem el turisme, necessitem gent que vulgui quedar-se a viure al nostre poble, necessitem gaudir i poder presumir d’un poble net i estèticament bonic, i això, t’asseguro jo que “con Franco no pasaba”. Que a tu t’importi un rave tot això, pus ja em sembla bé, suposo que en tenir el camí de les valdevinyes arreglat, i algun altre més, ja en tens prou, però a l’altra gent del poble, totes aquestes, per a tu, tonteries, sí que ens importen.

Amb això no vull dir que no calgui arreglar els camins, i tant que els cal arreglar! i estic segur que l’actual equip de govern municipal ho farà, no en tinc cap dubte. Només que, la situació econòmica actual, de la qual i dit sigui de passada, en són responsables els últims governs socialistes, fa aconsellable menjar poc i pair bé. També, fent memòria, me’n recordo que fa dos anys en l’època de “con Franco vivíamos mejor”, per la carretera del moledor, la més transitada del poble, no s’hi podia passar de tants clots i pedaços que hi havia. Per la del Sol de la Mola, no ens hi atrevíem a passar perquè si ens trobàvem un altre cotxe, havíem de recular fins al final. És ara o era abans que ens feien falta els rucs?

Acabo. La nostra, que no teua, tu en deus tenir una altra o un altre, súper cultural Alcaldessa, te temps per fer d’alcaldessa, de mestra perquè es guanya la vida fent això, de mare d’una família amb dos fills... te temps per a tot menys per a mirar cap al cel o cap a les flors, tant de bo en tingues, la seva família li agrairíem.