dijous, 13 de novembre del 2008

Potser arribo tard

Potser sí que arribo tard al món dels blocs, tant se val, la meva pretensió no és canviar res i per tant, mai és tard per no fer res. Fa temps, molt de temps, que escric les coses que em passen pel cap referents a temes diversos, algunes les guardo i de tant en tant m'agrada rellegir-les. L'objectiu d'aquest bloc, és aquest, escriure coses, penjar-les i rellegir-les quan em vingui de gust i fer-ho d'aquesta forma, a través d'un bloc, és la forma més còmoda i pràctica que jo conec.

Alhora també dono opció a qui vulgui, de compartir els meus pensaments -tot i que no crec que a ningú l'interessin, mai se sap- opinar, discrepar, etc. Això si, m'agradaria que si algú ho fa, ho faci des del respecte i les bones formes, respecte i bones formes que jo procurare adoptar sempre. Ja veieu que jo no sóc un "anònim" tinc nom, edat, poble -país també, encara que petit i no reconegut- si voleu escriure, feu-ho, però us demano que no ho feu de forma anònima. No m'agraden els anònims, una vegada que estava molt emprenyat vaig escriure una cosa sobre els anònims que em penso que encara guardo, la revisaré i potser la publiqui algun dia.
Segurament si sou de fora de Paüls no sabreu que vol dir aquesta paraula de "ginegall". Ginegall, a part de ser un exquisit bolet, també anomenat Pegalosa o Llanega, és una paraula que no he pogut constatar que existeixi en cap altre poble que no sigui el nostre. Ni tant sols els nostres veïns d'Horta, que sí que van a buscar Brunetes, altrament dites Morenetes o Fredolics, anomenen així a aquest bolet. És per això que he volgut anomenar així el meu bloc, per la raresa de la paraula, per que m'agrada i en un intent de donar-la a conèixer per intentar que no es perdi per sempre més.
Per cert, i com a punt final a la presentació del bloc, dir-vos que el de la fotografia és el Ringo, cavall de raça Poni francès, que viu amb nosaltres des de fa menys d'un any. Soc conscient que tampoc pega massa amb l'escrit, però el poso també perquè m'agrada, així de fàcil.
Fins aviat, salut!!!

2 comentaris:

EVA ha dit...

Es ven veritat el que dius del ginegall,jo també u dic on treballo i tots s'estranyen del nom i no saven quin bolet es,per mi es el rei dels bolets prefereixo un ginegall que un rovello,jo l'altre dia vaig proba els camagrocs,trobats al poble pero primer u vaig pregunta a 5 persones si eren bons perque natres no els plegavem mai,el meu sogre va dir que no eren bons,el tio misols que potser si pero que ells no en menjaven,el sedase que eren bons,la mª del Mar que eren camagrocs i al final al mercat a tortosa que eren camagrocs i si els vaig cuinar i menjar trobo que son normalillos.

EVA

david ha dit...

Hola Mingo,
un antic filòsof o escriptor o... segur que era bona gent va dir que "mai és tard si s'arriba d'hora"... per tant, crec que no arribes tard, si no al moment adequat i oportú.

felicitats per la iniciativa que has tingut de crear el teu propi bloc i bueno, ànims per tirar-lo endavant. Segur que mos hi trobarem algun rato filosofant de temes diversos.

un saludo.

David.